Seinäjoki United - Edustus etsii uusia pelaajia

Laji on field hockey,maahockey, joukkueen kotipaikka on Seinäjoki ja pelattava sarja SM. Joukkueeseen kuuluu 20 jäsentä ja kalenterissa on 31 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa pelaamaan maahockeyta suoraan Suomen huipulle.

Maahockey on lajina vaativa ja jonkin verran sitouttava harrastus jos haluaa menestyä, itsestä on kiinni kuinka korkealle tavoitteensa nostaa.
Sosiaalisia suhteita kehittävä harrastus ja myös syrjäityneisyyttä ehkäisevä laji jossa kaikki pääsevät kokeilemaan rajojaan.

Rohkeasti mukaan joukkueeseen.
Suomessa on hyvin monen tasoista pelaajaa ja suurin osa pelaajista on opetellut lajia vasta muutaman vuoden.
Oletko omasta mielestäsi kokenut paljon, haluat vielä kehittyä urheilullisesti tai rajoja hakemalla luoda itsellesi motivaatiota arkeen ja elämään.
Lupaan että tätä et ole kokenut. Mahdollisuuteesi ovat rajattomat maailman vanhimpiin pallopeleihin lukeutuvan olympialajin harrastajien parissa.

Valmennuskoulutukset ja ”huippu” osaavien valmentajien opastuksella alkeet oppien ikään, kokoon, sukupuoleen tai väriin katsomatta on mahdollisuus vaikka ammattilaisuuteen ulkomailla.
Sinulta vaaditaan vain urheilullista varustusta (lenkkarit verkkarit/shortsit) ja jokseenkin pitkäjänteisyyttä niin ja tietysti ilmestymistä harjoituksiin. Seuralta saa mailan ja pallon lainaksi.
Suomen hockeyliiton suhteet eurooppaan on loistavassa kunnossa ja jatkossakin pyritään pitämään suhteita yllä.

Aitoa kiinnostusta ja ”urheiluhulluutta”.. sillä siitä pääsee eteenpäin. Tarvitsee vain tulla harjoituksiin. Sinusta riippuen haluatko olla Suomen mestari, euroopan mestari, seurajoukkueiden euroopan mestari tai vaan harrastelija. Maahockeyn suosio ja arvostus euroopassa on käsittämättömän suuri, esimerkiksi Hollannissa on rekisteröityjä hocki pelaajia enemmän kuin futaajia..

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 1 päivä sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Seinäjoki United - Edustus: kokoonpano